MOOR account aanvragen

Om met het MOOR Platform® te kunnen werken, heeft u een organisatie- en gebruikersaccount nodig.

Aanvragen organisatieaccount

Indien uw organisatie nog niet bekend is in het MOOR Platform®, is het noodzakelijk om eerst een organisatieaccount aan te vragen. Hiervoor dient u het volgende formulier in volledig in te vullen:

Indien u niet (zeker) weet of uw organisatie bekend is in het MOOR Platform®, raadpleeg dan voor de zekerheid eerst even de MOOR Helpdesk.

Aanvragen gebruikersaccount

Als uw gemeente of organsatie (al) een organisatieaccount heeft in het MOOR Platform®, kunt u vervolgens gebruikers toevoegen. Om één of meerdere gebruikersaccount(s) aan te vragen, kunt u gebruik maken van de volgende formulieren:

Meer informatie

Heeft u hulp nodig of overige vragen, dan kunt u contact opnemen met de MOOR Helpdesk via helpdesk@moorwerkt.nl of door te bellen met 088 23 44 710.

Vergroot regie op ondergrondse infra!
Henk Van Milgen | Specialist MOOR Platform®

“Naast het aansluiten van gemeenten op MOOR ben ik als specialist MOOR Platform® betrokken bij projecten, waarbij de regie door zowel gemeenten als netbeheerders op de ondergrondse infra wordt vergroot. Door samenwerking en processen lean te maken kunnen de maatschappelijke kosten voor de burger omlaag.”

 

 

Stel een vraag aan Henk »
Helpdesk zonder doorkiesnummers!
Hemmo Ten Hoor | Specialist MOOR Platform®

“Als medewerker van de MOOR Helpdesk vind ik het belangrijk om onze klanten snel en accuraat van dienst te zijn. Zij moeten het gevoel krijgen door een ter zake kundig persoon te worden geholpen”.

Stel een vraag aan Hemmo »