Trainingen

Wilt u ook het maximale uit het MOOR Platform® halen?

MOOR biedt drie soorten trainingen, namelijk basis- en geavanceerde trainingen en trainingen op maat.

De basis training wordt standaard aangeboden aan gemeenten starten met het MOOR Platform® en zorgt ervoor dat alle beginnende gebruikers wegwijs worden gemaakt in de werking van het systeem.

De geavanceerde training is vooral bedoeld voor ervaren gebruikers die zich nog verder willen verdiepen in de werking van het MOOR Platform®, zodat alle functies en mogelijkheden effectief en optimaal ingezet kunnen worden.

Basis MOOR training

In alle trainingen heeft het MOOR Werkplein een prominente rol. Er wordt o.a. dieper ingegaan op de mogelijkheden van het Werkplein en toekomstige ontwikkelingen. Ook staat het meldingen- en vergunningenproces centraal. Stapsgewijs wordt uitgelegd hoe het proces verloopt vanaf de vergunningsaanvraag, via het indienen van de melding tot en met de administratieve afhandeling van leges en straatwerk. Aan de hand van diverse praktijksituaties en vanuit verschillende perspectieven (gemeente, netbeheerder, aannemer) wordt u door deze processen geleid.

De cursus duurt maximaal een dagdeel en is bedoeld voor wegbeheerders, maar ook interessant voor meldende partijen.

Geavanceerde MOOR training

In deze training wordt onder andere dieper ingegaan op recent toegevoegde functionaliteit van het platform. Denk hierbij aan het instellen van filters en profielen, gebiedsbeheer, leges beheer, maken van rapportages, laten melden van eigen diensten, het definitief maken van documenten en natuurlijk ook het vergunningen- en meldingenproces.

De cursus duurt maximaal een dagdeel en is specifiek bedoeld voor wegbeheerders.

Trainingen op maat

Het is ook mogelijk om trainingen te geven op individuele basis en/of per gemeente, maar ook trainingen waarbij er specifiek aandacht is voor regio’s. Regiotrainingen verzorgen wij compleet op maat bij een minimale deelname van 8 personen.