Werkzaamheden en storingen

Werkzaamheden

  • Gepland onderhoud: vrijdagavond 27 maart zal tussen 17:45 en 18:45 uur onderhoud plaatsvinden waarin het platform korte tijd niet beschikbaar zal zijn. – Het onderhoud is afgerond.

Storing 24 maart – update

Dinsdag 24 maart hebben wij een flinke storing gehad waardoor u enkele uren geen gebruik heeft kunnen maken van het MOOR platform. Dat vinden wij erg vervelend. Onze excuses voor dit ongemak. Inmiddels hebben wij onze dienstverlening hersteld. Wij hebben inmiddels  maatregelen genomen om dit in de toekomst te voorkomen.

Belangrijk: in een enkel geval kan het zijn dat er uw aanvraag of melding niet goed in het platform is verwerkt. Mocht u dit vermoeden, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze helpdesk zodat wij u daarin zo goed mogelijk kunnen assisteren.

Storingen

  • Dinsdag 24 maart 13:15 Verstoring in alle servers van ons datacluster.
    *    update 18:15 Herstelwerkzaamheden afgerond. Start van testen en controles.
    *   update 20:05 Onze dienstverlening is hersteld.
Meer met MOOR!
Albert Stam | Productmanager

“Vanuit mijn verantwoordelijkheid voor de productontwikkeling van MOOR, wil ik altijd “Meer met MOOR”. In deze tijd is innovatie noodzaak en bij MOOR is dat niet anders. Tegelijkertijd willen wij aan onze reputatie van kwaliteit en stabiliteit geen concessies doen. MOOR werkt en dat willen wij graag zo houden”.

Stel een vraag aan Albert »