Vergunningen en meldingen

Wilt u ook volledige regie?

MOOR heeft op landelijk niveau het commitment van alle netbeheerders en aannemers om hun werkzaamheden via het MOOR Platform® te melden. Deze positie stelt MOOR als enige in staat om een adequaat en breed gebruik te borgen en zo gemeenten de volledige regie te verschaffen over alle werkzaamheden en samenwerking tussen gemeenten en bedrijven te versterken.

Vergunningen

Graafwerkzaamheden zijn vanwege aard, omvang of hinder soms vergunning- dan wel instemmingsplichtig. MOOR Vergunningen automatiseert het proces van de vergunning aanvraag tot en met de verlening van een breekvergunning.

Meldingen

MOOR Meldingen automatiseert het gehele meldingsproces rondom werkzaamheden aan kabels en leidingen, van de ‘melding start werk’ tot en met de factuuropdracht.

Alle werkzaamheden worden gemeld: grote werken, kleine (onderhouds)werkzaamheden, storingen en calamiteiten. U krijgt daarmee volledig inzicht in alle werkzaamheden aan kabels en leidingen en de mogelijkheid om regie te voeren over uw eigen ondergrond.

MOOR biedt meer!
Saskia Willems | Accountmanager

Als accountmanager bouw ik graag duurzame relaties op. Toegevoegde waarde leveren aan de doelen waarvoor een gemeente gesteld staat. Dat geeft mij voldoening en plezier. Meer weten over de mogelijkheden van MOOR? Ik kijk uit naar uw reactie. “

Stel een vraag aan Saskia »
MOOR biedt meer!
Luuk Spijkers | Accountmanager

“Als accountmanager ben ik resultaatgericht, sta open voor verschillende gedachten, belangen en verantwoordelijkheden. Ik vind het een uitdaging om deze samen in kaart te brengen. En in te richten in onze SaaS oplossing. Ook het volgen van de trends en marktontwikkelingen zijn hierin belangrijk. Heeft u interesse in het MOOR Platform®? Neem dan contact met mij op.”

Stel een vraag aan Luuk »
MOOR Platform® werkt!
Roel van Haren | Accountmanager

“Vanuit mijn functie als accountmanager onderhoud ik het contact met zowel nieuwe als bestaande gemeenten over de mogelijkheden en oplossingen die MOOR kan bieden. Indien u geïnteresseerd bent in het MOOR Platform®, neem dan contact met mij op”.

Stel een vraag aan Roel »