MOOR app

Wilt u ondersteuning op locatie?

Met de MOOR app bieden wij op een laagdrempelige en eenvoudige manier ondersteuning bij uw werk op locatie.

De app werkt kaart gebaseerd en maakt gebruik van kaartgegevens met hoge nauwkeurigheid, waarbij gegevens zoals huisnummers vanuit de BAG zichtbaar zijn. De MOOR app is te gebruiken in combinatie met inloggegevens van het MOOR Platform®.

Informatie ter plaatse

Met de MOOR app kunt u informatie over graafwerkzaamheden in de openbare ruimte direct op de kaart inzien. Uw positie wordt bepaald via GPS en de app toont alle werken in de omgeving die zijn goedgekeurd, in uitvoering zijn of binnenkort starten.

Ondersteuning op locatie

Daarnaast kan direct op locatie het straatwerk ingevoerd worden, zodat de opname van straatwerk niet meer achteraf hoeft te worden ingevoerd. Dit betekent een versnelling en verkorting van het proces.

Toevoegen foto’s en notities

Ook kunt u ter plaatse notities en foto’s toevoegen, die rechtstreeks gekoppeld worden aan de melding in het MOOR Platform®.

Ook is het mogelijk om ter plaatse een foto en notitie te maken, onafhankelijk of er op die plek een melding is geregistreerd. Deze functie wordt geactiveerd door lang op de kaart te klikken. Er verschijnt dan een pop-up waarin een foto en notitie kan worden toegevoegd.

MOOR Platform® werkt!
Roel van Haren | Accountmanager

“Vanuit mijn functie als accountmanager onderhoud ik het contact met zowel nieuwe als bestaande gemeenten over de mogelijkheden en oplossingen die MOOR kan bieden. Indien u geïnteresseerd bent in het MOOR Platform®, neem dan contact met mij op”.

Stel een vraag aan Roel »
MOOR biedt meer!
Ruben Vlek | Salesmanager

“Als Salesmanager houd ik mij primair bezig met het enthousiasmeren en overtuigen van gemeenten om voor MOOR te kiezen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er regelmatig contact is met gemeenten die zich door MOOR laten ondersteunen. De combinatie van nieuwe gemeenten werven en bestaande gemeenten nog verder helpen met de optimale ontzorging van het ‘ketenproces kabels en leidingen’ is mijn voornaamste doelstelling én uitdaging. Heeft u ook interesse in het MOOR Platform®? Neem dan contact met mij op!”

Stel een vraag aan Ruben »