MOOR app 2.0

Ondersteuning bij werk op locatie

Voor een gemeente valt er veel te winnen als de openbare ruimte goed toegankelijk is en er netjes uitziet. Speciaal hiervoor is de MOOR app ontwikkeld. Deze app biedt op een laagdrempelige en eenvoudige manier ondersteuning bij het werk op locatie.

Informatie ter plaatse
Met de MOOR app kunt u informatie over graafwerkzaamheden in de openbare ruimte direct op de kaart inzien. Uw positie wordt bepaald via GPS en de app toont alle werken in de omgeving die zijn goedgekeurd, in uitvoering zijn of binnenkort starten. Via de hoogwaardige kaart zijn alle graaftrace’s direct inzichtelijk.

Door het instellen van handige filters kunt u precies selecteren op de werkzaamheden die voor u interessant zijn en houdt u overzicht. Alle relevante informatie over de werkzaamheden is direct inzichtelijk. Ook eventuele bijlagen zijn te zien. Vanuit de app kunt u rechtstreeks via telefoon of e-mail contact opnemen met de uitvoerder of meldende partij. Bovendien is inzichtelijk wat de garantietermijn van een melding is. Hierdoor kunnen meldingen waarvan binnenkort de garantietermijn eindigt eenvoudig worden nagelopen.

Ondersteuning op locatie

Op locatie kan het straatwerk direct via de app ingevoerd en bevestigd worden zodat dit niet meer achteraf hoeft te gebeuren. Dit betekent een versnelling en verkorting van het proces.

Toevoegen foto’s en notities

Via de app kunt u ook notities en foto’s toevoegen. Deze worden opgeslagen bij de betreffende melding en zijn direct voor alle partijen zichtbaar in het MOOR Platform®. Foto’s kunnen direct vanuit de app worden gemaakt en foto’s uit de fotobibliotheek kunnen worden toegevoegd. Deze functie biedt extra ondersteuning voor de toezichthouder en is essentieel voor het kunnen uitvoeren van het garantieproces.

 

Voordelen MOOR App 2.0

  • Meer controle en regie
  • Relevante informatie ter plaatse beschikbaar
  • Directe koppeling MOOR Platform®
  • Ter plekke foto’s en notities toevoegen
  • Optimale ondersteuning toezichthouder

MOOR biedt meer!
Luuk Spijkers | Accountmanager

“Als accountmanager ben ik resultaatgericht, sta open voor verschillende gedachten, belangen en verantwoordelijkheden. Ik vind het een uitdaging om deze samen in kaart te brengen. En in te richten in onze SaaS oplossing. Ook het volgen van de trends en marktontwikkelingen zijn hierin belangrijk. Heeft u interesse in het MOOR Platform®? Neem dan contact met mij op.”

Stel een vraag aan Luuk »
MOOR biedt meer!
Saskia Willems | Accountmanager

Als accountmanager bouw ik graag duurzame relaties op. Toegevoegde waarde leveren aan de doelen waarvoor een gemeente gesteld staat. Dat geeft mij voldoening en plezier. Meer weten over de mogelijkheden van MOOR? Ik kijk uit naar uw reactie. “

Stel een vraag aan Saskia »
MOOR Platform® werkt!
Roel van Haren | Accountmanager

“Vanuit mijn functie als accountmanager onderhoud ik het contact met zowel nieuwe als bestaande gemeenten over de mogelijkheden en oplossingen die MOOR kan bieden. Indien u geïnteresseerd bent in het MOOR Platform®, neem dan contact met mij op”.

Stel een vraag aan Roel »