Wilt u ook aan de slag met Facturatie-ondersteuning?

 

Luister hier naar Cornelis van Winkel (Toezichthouder Civiele Techniek bij de Gemeente Koggenland), over hoe zij Facturatie-ondersteuning ervaren bij de Gemeente Koggenland.

Via het MOOR Platform® worden bij graafmeldingen de straatwerkvergoedingen, maar ook eventuele additionele kosten en toeslagen, berekend. Daarnaast worden voor vergunningen en instemmingen leges berekend. Ook werken diverse wegbeheerders met een aparte legescomponent voor werkzaamheden van niet-ingrijpende aard.

MOOR beschikt over een exportfunctie, waarmee u deze financiële gegevens periodiek per debiteur kunt exporteren. De export uit MOOR dient als basis voor de te versturen factuur, maar het opstellen van de factuur zelf gebeurt nu nog handmatig.

Aansluiten op facturatiesysteem
Om het facturatieproces van straatwerkkosten en leges te optimaliseren, introduceert MOOR de Facturatie-ondersteuning. Door deze nieuwe functionaliteit is het mogelijk om de export van straatwerkkosten en leges specifiek in te richten en daarmee de aansluiting op het facturatiesysteem vergaand te automatiseren.

Met MOOR Facturatie-ondersteuning is het mogelijk om periodiek factuurregels vanuit MOOR te exporteren. Wekelijks, maandelijks of per kwartaal, dat bepaalt u zelf. Deze factuurregels worden vervolgens ingelezen in het facturatiesysteem, waarna er een factuur gemaakt wordt. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen straatwerkkosten en legeskosten.

In vier stappen naar MOOR Facturatie ondersteuning

  1. Inventarisatie van systeem en export formaten
  2. Inventarisatie van facturatiegegevens
  3. Modelleren export
  4. Testen, acceptatie en productiegang

Voordelen MOOR Facturatie:

  • Minder kans op fouten
  • Tijd besparend
  • Wegbeheerders en belastingsamenwerkingen ontzorgend
  • Snelle implementatie
MOOR Platform® werkt!
Roel van Haren | Accountmanager

“Vanuit mijn functie als accountmanager onderhoud ik het contact met zowel nieuwe als bestaande gemeenten over de mogelijkheden en oplossingen die MOOR kan bieden. Indien u geïnteresseerd bent in het MOOR Platform®, neem dan contact met mij op”.

Stel een vraag aan Roel »
MOOR biedt meer!
Ruben Vlek | Salesmanager

“Als Salesmanager houd ik mij primair bezig met het enthousiasmeren en overtuigen van gemeenten om voor MOOR te kiezen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er regelmatig contact is met gemeenten die zich door MOOR laten ondersteunen. De combinatie van nieuwe gemeenten werven en bestaande gemeenten nog verder helpen met de optimale ontzorging van het ‘ketenproces kabels en leidingen’ is mijn voornaamste doelstelling én uitdaging. Heeft u ook interesse in het MOOR Platform®? Neem dan contact met mij op!”

Stel een vraag aan Ruben »