Wat heeft ons RopaRun team met 100 kilo paaschocolade (gedaan)?

Stichting RopaRun heeft haar sportevenement doorgeschoven naar volgend jaar en wij, met ons RopaRun team, schuiven mee naar 2021!
Maar wat doe je dan met 100 kilo paaschocolade?

Stichting RopaRun heeft laten weten haar sportevenement voor het goede doel niet door te laten gaan gezien de onzekerheid over de duur van de periode van het coronavirus. Veel teams zaten in onzekerheid over de vele nodige voorbereidingen dus vandaar het tijdige besluit over het doorschuiven van de RopaRun naar 2021. De organisatie kiest voor duidelijkheid en voor het veiligstellen van de gezondheid van alle mensen die betrokken zijn bij de RopaRun. Voor ons RopaRun team, de RoxitRunners, betekent dit dat wij in 2021 aan de start zullen staan.

Paaschocolade om donaties op te halen voor het goede doel van de RopaRun 
Ons RopaRun team, de RoxitRunners, was al aardig op dreef met trainen, materialen compleet krijgen en het optuigen van ludieke sponsoracties om donaties op te halen voor het goede doel van Stichting RopaRun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven van mensen met kanker”.
Zo hadden we o.a. heel wat paaschocolade van Chocolaterie Mousset gesponsord ingekocht om donatie op te halen bij familie, vrienden, collega’s, kennissen, bedrijven en op onze klantendag.

Wat doe je dan met bijna 100 kilo paaschocolade in meer dan 1100 zakjes verdeeld?
Daar waren we snel over uit in een periode waar we allen in de ban zijn van het coronavirus; onze helden van Nederland. Alle hulpverleners staan met z’n allen 100% klaar om ons te helpen. Met name het zorgpersoneel wordt nog zwaarder op de proef gesteld in een periode  waarvan we niet weten hoe lang deze nog gaat duren. Onze heerlijke paaschocolade van Chocolaterie Mousset komt bij al het verplegend personeel in twee ziekenhuizen: ziekenhuis Ikazia in Rotterdam en ziekenhuis St.Antonius in Nieuwegein.

Zo heeft 100 kilo paaschocolade toch nog een goed doel bereikt!

Categorieën