Terugblikken op een geslaagde Gebruikersdag

Maandag 9 november jl. was de unieke industriële Rijtuigenloods in Amersfoort de locatie waar zo’n 200 bezoekers samen kwamen op de MOOR Gebruikersdag.

“Volgende keer weer daar houden, mooie locatie en parkeren is goed geregeld”, Dhr. O. Vallenga, Gemeente Best.

Opening

Onder leiding van de Commercieel Directeur van MOOR en dagvoorzitter Ed Schravesande werd de dag geopend. Hij informeerde de bezoekers over trends en ontwikkelingen in de openbare ruimte en onze visie daarop. Vervolgens vertelde spreker Hamid Majaiti, Managing Director bij Tele BS, meer over het aanbrengen van structuur in de overlegprocedures tussen gemeenten en netbeheerders in het kader van proactieve regie in Nederland. Waarna Bira Thanabalasingam, Senior Consultant digital user experience bij Yellowtail, een inspirerende presentatie gaf over het belang van beleving in relatie tot optimale gebruikserservaringen.

Workshops

Vervolgens konden de bezoekers kiezen uit een divers aanbod van workshops in verschillende treinwagons. De wagonsessies hadden tot doel om kennis op te doen en te inspireren om meer uit het MOOR Platform® te halen. Daarnaast werden de bezoekers uitgedaagd om mee te denken over de toekomstige uitbreidingen en ontwikkelingen.

“De workshops waren erg informatief, misschien zelfs nog wel wat te kort om alles goed uit te kunnen leggen”, Erik van Iperen, Gemeente Vianen.

Finale

De MOOR Gebruikersdag werd afgesloten met de lancering van het MOOR Werkplein, de grootste lancering sinds de start van MOOR. Algemeen Directeur Martin de Vaal gaf een sneak preview van hoe het vanaf eind dit jaar mogelijk wordt om volledig kaartgericht te werken in het MOOR Platform®.

Beleving telt!

“Ik heb mij prima vermaakt tijdens de MOOR Gebruikersdag. Inspirerend! Mijn complimenten!”, Eelco Mur, 
Gemeente De Fryske Marren.

“Complimenten voor de organisatie, communicatie, locatie, beleving en samenwerking”, Abdel Razak Chraou, Tele-BS Kabels & Leidingen.

MOOR wil alle bezoekers en sprekers bedanken voor hun deelname, inzet en enthousiasme. Mede daarom kijken wij terug op een geslaagde dag. Wij zijn trots om als MOOR een belangrijke schakel te kunnen spelen in het ketenproces van kabels en leidingen.

“Ik ben erg onder de indruk van jullie poging om alle partijen samen te brengen. Jullie snappen dat je iedereen nodig hebt, niet alleen de gemeenten”, Herman Krabbenbos, Liander.

Graag tot ziens op de MOOR Gebruikersdag 2016!

Bekijk hier de presentaties, foto’s en sfeerimpressie.

Categorieën