Terugblik deelname NLdoet 2018

Voor de vierde keer op rij hebben wij als team de handen uit de mouwen gestoken voor NLdoet. Onder het motto “Samen maken wij er werk van” hebben wij de vrijwilligers van de Commelinhof in Maarssen een handje geholpen met het verder uitbreiden en toegankelijker maken van de stinzentuin. Ook Eric Balemans, wethouder van de gemeente Stichtse Vecht, kwam nog een handje helpen.

Belang van vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Martin de Vaal, Algemeen Directeur: “Met alles wat wij doen, willen wij een bijdrage leveren aan een veilige en leefbare openbare ruimte. De grootste vrijwilligersactie van Nederland, ligt in het verlengde hiervan. Als team hebben wij de vrijwilligers van de Commelinhof weer een grote stap vooruit gebracht. Zij kunnen vanaf hier weer verder!“

De Commelinhof draait volledig op vrijwilligers. Zij stelden het enorm op prijs dat wij weer kwamen helpen.

“Wat fijn dat jullie weer konden komen. Het was gezellig om weer samen met jullie te werken. Een groot deel van onze plannen zijn, dankzij jullie hulp, gerealiseerd. Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien voor het 5-jarig jubileum!”, aldus Minke Schroder vrijwilligster van de Commelinhof.

Bekijk hier de sfeerimpressie.

Categorieën