MOOR op Terschelling!

Met plezier kunnen we melden dat de gemeente Terschelling deze zomer is aangesloten op het MOOR Platform®. Terschelling is naast Texel het tweede Waddeneiland dat heeft besloten om vergunningen en graafmeldingen voor kabel- en leidingwerkzaamheden via MOOR te gaan afhandelen.

De gemeente Terschelling wil en moet net als andere gemeenten in ons land een bijdrage leveren aan de klimaatdoelen. Het eiland zal door de ligging zeker te maken krijgen met de negatieve effecten van de klimaatveranderingen. Duurzaamheid maar ook strategische beslissingen zijn daarom belangrijk voor de toekomst en de gemeenschap van het eiland. Natuurlijk, de infrastructuur moet ook in de toekomst op orde zijn. Tegelijk spelen vragen over de locatie van nieuwe woningen en moeten de juiste voorzieningen getroffen worden in het kader van de energietransitie. Kijkend naar deze thema’s is goede communicatie en afstemming met netbeheerders extra belangrijk en MOOR heeft bewezen hiervoor hét Platform te zijn!

Ing. P.J. Poelens Team Techniek gemeente Terschelling:
“Met MOOR hebben we de werkzaamheden rondom kabels & leidingen veel beter in de hand dan vroeger. Voorheen was het opzoeken van vergunningen in verschillende bestanden lastig maar dat is nu heel makkelijk omdat deze op één plek te vinden zijn. De controle van ingediend straatwerk bij graafmeldingen verloopt snel. De facturatie is simpeler en gaat ons veel tijd besparen!”

Wij heten de gemeente Terschelling van harte welkom bij MOOR en kijken uit naar een goede samenwerking!

Categorieën