MOOR op Dag van de Openbare Ruimte

Op 7 en 8 oktober vindt de Dag van de Openbare Ruimte plaats in de Expo in Houten. De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte. Ook MOOR is weer vertegenwoordigd.
Dit jaar zijn wij te vinden in hal 3, op standnummer 3.064. Hier vertellen wij u graag meer over de nieuwe mogelijkheden die het MOOR Platform® biedt en brengen u op de hoogte van de laatste uitbreidingen en ontwikkelingen.

Lezing Elzenzaal

Daarnaast geven wij een lezing over “Integrale kaart gebaseerde projectafstemming”.

Beheerders van wegen, riolering, kabels en leidingen staan voor de uitdaging om de kwaliteit en functie hiervan geschikt te houden voor gebruik. Uit een eenvoudig of misschien wel complex model komt een vervangings- of onderhoudsplan rollen, maar dan?

Deze modellen houden geen rekening met de context waarin het object zich bevindt. Er zijn meerdere beheerders actief in het gebied en het gebied kent ook specifieke kenmerken die bepalend zijn voor planning, vorming en voorbereiding.

Kortom, op het gebied van projectafstemming- en voorbereiding zijn veel ontwikkelingen en initiatieven die bepalend kunnen zijn voor de juiste keuzes. In onze presentatie gaan wij hier dieper op in.

Deze lezing is op donderdag 8 oktober van 12.00 – 12.45 uur in de Elzenzaal. Meer informatie over de lezingen vindt u hier.

Kom langs!

Een bezoek aan de Dag van de Openbare Ruimte betekent GRATIS:

  • toegang tot de beurs
  • toegang tot de lezingen, waaronder die van MOOR
  • parkeren
  • pendelbus (NS-station Houten <> Expo Houten)

Genoeg redenen om langs te komen! Registreer hier.
Tijdens het registreren voor uw beurstoegangsbewijs komt u automatisch ‘langs’ de pagina waarop u zich kunt aanmelden voor de sessies.

Categorieën