MOOR lanceert nieuwe manier van werken

Nog twee weken en dan staat de MOOR Gebruikersdag gepland in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een leerzame en interactieve dag voor bestaande en nieuwe MOOR gebruikers.

MOOR wil met deze dag de bezoekers inspireren om meer uit het MOOR Platform® te halen en uitdagen om samen met ons mee te denken over de toekomstige uitbreidingen en ontwikkelingen. Ook is er tijd en ruimte gemaakt voor het lanceren van een nieuwe manier van werken. Dit is de grootste lancering sinds de start van MOOR!

Introductie MOOR Werkplein

Vanaf eind dit jaar wordt het mogelijk om volledig kaartgericht te werken. Dit wordt onder de naam MOOR Werkplein toegevoegd aan het MOOR Platform®. Dit is de grootste lancering sinds de start van MOOR en geeft vorm aan het zien van meldingen, vergunningen en projecten in de (geografische) context.

Sneller werken, beter beslissen

Onderdeel van deze context is ook informatie van derden, bijvoorbeeld PDOK. Hierdoor is alle benodigde up-to-date informatie beschikbaar, wat de kwaliteit verhoogt en ervoor zorgt dat er nauwkeuriger, makkelijker en overzichtelijker gewerkt kan worden en goed onderbouwde beslissingen kunnen worden genomen.

Zorg dat u hierbij bent en meld u nu direct aan voor de MOOR Gebruikersdag op maandag 9 november.

Categorieën