MOOR lanceert nieuwe app voor iOS en Android

In 2014 introduceerde MOOR voor het eerst een app voor ondersteuning op het gebied van toezicht en handhaving. De afgelopen maanden is er, mede op basis van feedback van gebruikers, hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe MOOR app. Dit heeft een uitgebreide nieuwe uitvoering opgeleverd. Deze app is speciaal ontwikkeld om de afhandeling tussen de gemeente en de grondroerder/netbeheerder snel, accuraat en volledig af te handelen. De app biedt op een laagdrempelige en eenvoudige manier ondersteuning bij het werk op locatie.

Meer controle en regie

De nieuwe MOOR app werkt kaart gebaseerd en maakt gebruik van kaartgegevens met hoge nauwkeurigheid, waarbij gegevens zoals huisnummers vanuit de BAG zichtbaar zijn. De app maakt het mogelijk dat ter plaatse informatie over opbrekingen en werkzaamheden in de openbare ruimte inzichtelijk worden op de kaart. Via GPS wordt de positie bepaald en zijn alle werken in de directe omgeving zichtbaar. Dit betreft goedgekeurde werken, werken die in uitvoering zijn of binnenkort starten.

Door een specifiek werk aan te klikken, is de meest relevante informatie over dit werk in te zien. Ook kan met deze app het straatwerk dat de netbeheerder en/of zijn aannemer heeft ingevoerd, worden bekeken en meteen worden goedgekeurd of gewijzigd. Daarnaast is het mogelijk om notities en foto’s (inclusief locatie/tijd) toe te voegen, die rechtstreeks gekoppeld worden aan het werk. Deze zijn ook direct terug te zien in het MOOR Platform®. Tevens wordt een e-mailnotificatie naar de betrokkene(n) gestuurd.

Efficiënter en effectiever proces

Indien een gemeente zelf dichtstraat, kan ook de aannemer het werk gereed melden en de daarbij behorende foto´s registreren. Verder kan meteen op locatie het straatwerk worden ingevoerd en hoeft dit niet meer achteraf op kantoor te gebeuren. Dit betekent dat er een stap tussenuit is, waardoor het proces efficiënter en effectiever wordt ondersteund.

De MOOR app is te gebruiken in combinatie met inloggegevens van het MOOR Platform®. Voor toegang tot de app en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via  035 524 89 03 of info@moorwerkt.nl.

Download hier de nieuwe MOOR app voor iOS:
https://itunes.apple.com/nl/app/moorapp/id1103811393?mt=8

Download hier de nieuwe MOOR app voor Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.psms.moorapp

moor_afb_iphone

Categorieën