MOOR Gebruikersdag 2015

In de Rijtuigenloods in Amersfoort, een unieke industriële locatie in het hart van Nederland, vindt op maandag 9 november de MOOR Gebruikersdag plaats. Een dag speciaal voor onze bestaande én toekomstige gebruikers.

Programma

Op deze dag staan twee thema’s centraal, die zowel in het plenaire deel als in diverse workshops de rode draad zullen vormen.

1.   MEER met MOOR
Met het thema MEER met MOOR willen wij u inspireren om meer uit het MOOR Platform® te halen. Er is de afgelopen anderhalf jaar ontzettend veel nieuwe functionaliteit toegevoegd. Deze dag gaan wij dieper in op alle nieuwe mogelijkheden van het MOOR Platform® en bieden wij u concrete handvatten om deze optimaal te benutten en in te zetten.

2.   MOOR en MEER
Ontwikkelingen in de openbare ruimte staan nooit stil. Wij willen u uitdagen om samen met ons mee te denken over waar het MOOR Platform® u nog meer zou kunnen ondersteunen, oftewel de toekomstige uitbreidingen en ontwikkelingen.

Meer informatie over de MOOR Gebruikersdag volgt binnenkort. Vanaf eind september kunt u zich aanmelden voor deze dag en inschrijven voor de workshops. Toegang is gratis.

STDGebruikersdag

Categorieën