MOOR en haar klanten steunen de RopaRun!

Dit jaar doet een team van Visma | Roxit, waar MOOR sinds 2019 onderdeel van uitmaakt, mee aan de jaarlijkse RopaRun. De Roparun is één van de langste non-stop estafettelopen ter wereld. Deze start in Parijs of Bremen en finisht op de Coolsingel in Rotterdam over een afstand van ruim 560 km. Dit evenement is een enorm spektakel en puur bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor ondersteunende zorg aan mensen met kanker welke niet op een andere manier vergoed wordt.

Het mooie aan de Roparun is dat het echt een teamprestatie is. De teams die meedoen, dienen zelf hun sponsoring te organiseren en hiervoor met creatieve ideeën te komen. Henk van Milgen is MOOR Platform specialist en daarnaast ook één van de hardlopers van het team genaamd de Roxitrunners. Hij bedacht een leuke en leerzame manier om het team te sponsoren: de gesponsorde MOOR training!

Opfristraining voor het goede doel
Op een aantal dagen in maart en april geeft Henk een MOOR-opfristraining. Tijdens deze training worden alle ins en outs van het MOOR Platform doorgenomen en is er veel ruimte voor het tonen van de verbeteringen en uitbreidingen van MOOR. Sommige daarvan zijn al live en andere verbeteringen en uitbreidingen worden pas later dit jaar toegevoegd.

Gemeenten hadden de mogelijkheid om zich voor één van deze trainingen aan te melden en met succes! Alle trainingsdata zijn volledig volgeboekt! Wij zijn bijzonder trots op de vele aanmeldingen van gemeenten die op deze wijze de strijd tegen kanker actief steunen en tegelijkertijd hun MOOR-kennis op peil houden.

Boek ook een training en steunt ons!
Denkt u nu: “wat jammer, ik had ook graag zo’n training willen bijwonen?” Geen paniek, wij maken graag een afspraak voor een training. Dit kan zowel bij ons in Nieuwegein of bij u op locatie. Indien hier belangstelling voor heeft, neem dan contact op met uw MOOR accountmanager of met Henk van Milgen. Uiteraard kunt u ook onze Helpdesk bellen via 088 23 44 700, dan zorgen zij ervoor dat u zsm wordt teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Alle beetjes helpen!
U kunt onze acties en voorbereidingen volgen via roxitrunners.nl of houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over ons team, nieuwsupdates, de Roparun route en/of hoe u hieraan kunt bijdragen.

U steunt ons toch ook? DONEER NU >>

Categorieën