MOOR doet weer mee met NLdoet!

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Ook dit jaar doet MOOR weer mee, om op deze manier bij te dragen aan een leefbare en veilige openbare ruimte.

Veel handen maken licht werk

De stinzentuin Commelinhof in Maarssen wil haar tuin uitbreiden en toegankelijk maken voor mindervalide mensen. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig om dit te kunnen realiseren. Vorig jaar heeft MOOR geholpen bij het rooien van de bomen en struiken, om ruimte te maken voor de uitbreiding.

Over precies een maand, vrijdag 11 maart, gaan wij verder waar wij vorig jaar gebleven zijn. Wij gaan aan de slag met het uitzetten en plaatsen van hekwerk, de aanleg van paden en het planten van bollen en struiken, zodat de tuin aantrekkelijk wordt en meer zichtbaar is.

Martin de Vaal, algemeen directeur van MOOR: “Met alles wat wij doen, willen wij overlast beperken en bijdragen aan een veilige en leefbare openbare ruimte. De NLdoet actie ligt in het verlengde hiervan. Vorig jaar hebben wij ook deelgenomen. Dit is wederzijds zo goed bevallen dat wij dit jaar weer meedoen!“

Meer weten over NLdoet of de klus die wij gaan klaren? Check NLdoet website of bekijk de sfeerimpressie van vorig jaar.

 

Categorieën