MOOR doet vrijwilligerswerk

Vrijdag 11 maart was het weer zover en deed MOOR voor de tweede keer mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Onder het motto “MOOR doet” is het hele team aan de slag gegaan in de stinzentuin de Commelinhof in Maarssen, die mede dankzij onze hulp toegankelijker en uitgebreid wordt.

MOOR doet

Martin de Vaal, Algemeen Directeur MOOR: “Met alles wat wij doen, willen wij overlast beperken en bijdragen aan een veilige en leefbare openbare ruimte. Wat wij afgelopen vrijdag hebben gedaan, ligt in het verlengde hiervan. Als team hebben wij een mooi resultaat neergezet waar de organisatie enorm mee geholpen is. Zij kunnen vanaf hier weer verder!“

Dit blijkt ook wel uit de reactie van Minke Schroder, vrijwilligster van de Commelinhof: “We zijn erg blij dat jullie ons vrijdag geholpen hebben. Er is hard gewerkt . Jullie hebben weer een belangrijke volgende stap gezet in ons plan. Het enthousiasme van jullie is aanstekelijk en zorgt voor een goede sfeer. Een sfeer die goed bij ons past en waarbij iedereen zich goed voelt. Het doorzetten en niet willen opgeven, is ook wat wij zelf ervaren in de tuin. No nonsense, maar aanpakken. Geweldig!”

Vrijwilligster Pien: “Het is fantastisch dat MOOR hier voor het tweede jaar is geweest. Vorig jaar was het heel geslaagd en gezellig en toen hebben jullie gezegd dat jullie wel terug wilden komen en dat hebben jullie waargemaakt. Daar zijn wij heel blij mee! Normaal zijn wij hier met 6 mensen een halve dag in de week, dus de extra hulp van het hele MOOR team is een welkome aanvulling. We hebben het dan ook weer erg fijn gevonden dat jullie er waren”.

Bekijk hier de sfeerimpressie van deze dag.
Bekijk hier het verslag van RTV Stichtse Vecht NLdoet in Maarssen-Dorp.

Over NLdoet

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

NL doet is een jaarlijks terugkerend initiatief van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en laat Nederland van zijn beste kant zien. Per jaar besteedt het ongeveer € 32 miljoen aan organisaties en initiatieven die de sociale cohesie versterken in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

Categorieën