Klantendag 2017: Samen maken wij er werk van!

In de Rijtuigenloods in Amersfoort vindt op woensdag 8 november onze Klantendag plaats. Wij organiseren deze dag speciaal voor u als (toekomstige) gebruiker van het MOOR Platform® (en/of het WoW Portaal®). In verband met ons 10-jarig bestaan belooft het een feestelijke, informatieve, maar vooral interactieve dag te worden.

Live interactie

Onder leiding van Juliette Grimbergen heeft iedereen in de zaal een actieve rol. Door het delen van uw ervaringen, geven van uw mening of direct stellen van uw vragen, ontstaan boeiende discussies en krijgt u waardevolle inzichten.

Concrete antwoorden

Centraal staan vraagstukken in het domein van kabels en leidingen, rond de thema’s Omgevingswet, bodem, digitaal zaakgericht werken, planinformatie en het benutten van actuele (open)data. Dit komt zowel terug in het plenaire deel als de workshops.

Sprekers

De dag gaat van start met onze gastspreker Geert Roovers van Antea Group en lector Bodem en Ondergrond aan de Saxion hogeschool in Deventer. Hij vertelt u in zijn presentatie meer over de “Ondergrond 3.0”. Daarnaast gaat Remco Koenders van Roxit dieper in op de Omgevingswet en neemt u mee wat dit betekent voor het kabels- en leidingen ketenproces. Wie houdt wie nu aan het lijntje?

Workshops

Na het plenaire deel kunt u deelnemen aan zeven praktijkgerichte workshops op het gebied van kabels en leidingen. Deze worden maar liefst driemaal aangeboden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de workshop van uw voorkeur kunt bijwonen.

Innovatieve onthulling

Aan het einde van de dag krijgt u meer informatie over “Het delen van planinformatie om werk met werk te maken.” Tot slot geeft Algemeen Directeur Martin de Vaal u een doorkijk in de productontwikkeling voor 2018. Hij sluit zijn sessie en tevens de dag af met een innovatieve onthulling, waar u de volgende dag direct mee aan de slag kunt!

Kom ook en vier samen met gemeenten, netbeheerders en aannemers uit het hele land ons 10-jarig bestaan!

Toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.

Categorieën