Handen uit de mouwen voor NLdoet!

Op vrijdag 10 maart doet MOOR voor de derde keer mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Kloppend hart

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Derde jaar op rij

Dat vrijwilligerswerk leuk is, mag duidelijk zijn, want het is de derde keer dat het hele MOOR team de handen uit de mouwen steekt. Martin de Vaal, Algemeen Directeur: “Met alles wat wij doen, willen wij overlast beperken en bijdragen aan een veilige en leefbare openbare ruimte. De NLdoet vrijwilligersactie ligt in het verlengde hiervan. Het is nu het derde jaar op rij dat wij mee doen en het is leuk om te zien dat onze bijdrage echt nut heeft en gewaardeerd wordt, vandaar dat wij ook dit jaar weer meedoen!“

Handen uit de mouwen

Wederom gaat MOOR aan de slag in de stinzentuin Commelinhof in Maarssen. De vrijwilligers die de stinzentuin onderhouden, willen deze verder uitbreiden en toegankelijk(er) maken voor mindervalide mensen. Daar zijn extra vrijwilligers voor nodig om dit te kunnen realiseren.

“Dankzij jullie hulp zijn de contouren nu zichtbaar geworden van de uitbreiding. Als je aan het begin van de tuin staat dan valt het op dat het een enorme uitbreiding is geworden, maar wij hebben nog steeds extra handen nodig om het verder af te maken. Het is geweldig dat jullie ons weer willen helpen”, aldus Minke Schroder- Baron van stinzentuin Commelinhof in Maarssen.

Meer weten over NLdoet of de klus die wij gaan klaren? Check NLdoet website of bekijk de sfeerimpressie van voorgaande jaren.

Categorieën