Gemeente Assen en MOOR: een werkende combinatie!

De gemeente Assen heeft, net als alle gemeenten in Nederland, te maken met grote aantallen werkzaamheden aan kabels en leidingen.

Om het overzicht te bewaren, regie te houden en de maatschappelijke kosten te kunnen beheersen, maakt de gemeente sinds 2021 gebruik van het MOOR Platform. Een logische keuze: meer dan 280 gemeenten gebruiken deze applicatie al en dat aantal groeit verder!

MOOR is niet alleen een stuk software; het is ook een applicatie waar flink wat mensen bij betrokken zijn. Dagelijks zetten ruim 25 collega’s zich met hart en ziel in om de gebruikers van MOOR zo optimaal mogelijk te bedienen. En met succes: Coördinator kabel & leidingen Pascal van Someren van de gemeente Assen laat weten niet alleen zeer tevreden te zijn over het feit dat MOOR werkt maar juist ook over de medewerkers van ons platform:

“Tijdens het contact met MOOR merk ik dat ik te maken heb met een deskundig bedrijf. Met de antwoorden op mijn vragen en het advies dat ik krijg, voel ik me echt geholpen. De wereld van kabels & leidingen is constant in beweging en als gemeente willen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst. MOOR helpt ons daarbij”.

Wij zijn als leverancier van MOOR enorm trots op het compliment van de gemeente Assen. Dat zoveel gemeenten voor de ondersteuning van het kabels- en leidingenproces op onze diensten vertrouwen, zien wij als een blijk van waardering. Tegelijkertijd schept dit een grote verantwoordelijkheid. Deze gaan we niet uit de weg: de komende jaren zal MOOR zich verder blijven ontwikkelen om gemeenten de optimale tool te blijven bieden voor het beheren en beheersen van de keten van kabels en leidingen.

Categorieën