Gebruikersdag 2016: Samenwerken & innoveren

In de Rijtuigenloods in Amersfoort vindt op woensdag 9 november de Gebruikersdag 2016 plaats. De plek waar gemeenten, netbeheerders en aannemers uit het hele land met elkaar kunnen overleggen en discussiëren over de ondergrondse infrastructuur.

Deze dag is speciaal georganiseerd voor de huidige en toekomstige gebruikers van het MOOR Platform®, maar ook die van het WoW Portaal®. Het belooft een informatieve, interactieve, inspirerende maar zeker ook unieke dag te worden, omdat gemeenten, netbeheerders en aannemers hier allemaal samenkomen.

De Gebruikersdag staat dan ook in het teken van verbinding. Innoveren en samenwerken staan centraal.

“Stelplaats”

De stelplaats is de centrale plaats in De Rijtuigenloods waar gemeenten, netbeheerders en aannemers samenkomen voor “onderhoud”. In deze ruimte vindt de ontvangst, pauze, regio lunch en netwerkborrel plaats. De stelplaats is verdeeld in 4 regio’s (Noord, Oost, Zuid en West), zodat u heel gericht kunt netwerken met gemeenten en andere organisaties uit uw regio.

Centraal vindt u hier het PSMS infopunt. Hier kunt u gedurende de hele dag terecht met al uw platform gerichte vragen.

Dit is ook de plek waar de pop-up markt gesitueerd is. Voor demo’s, tips en meer informatie op het gebied van de ondergrondse infrastructuur en kabels en leidingen kunt u hier terecht.

Sprekers

De dag gaat van start met een lezing van Peter Ros over de netwerk- en informatiesamenleving. Peter gaat dieper in op de vraag waarom digitalisering en exponentiële technologieën andere vormen van samenwerken vereisen. Een prikkelend verhaal, vol nieuwe ontwikkelingen met energie en humor gebracht!

Ook geeft Sparked, Innovator of the Year 2016, een spetterende demonstatie met een Hololens en gaat dieper in op eventuele toepassingsgebieden zoals bijvoorbeeld de openbare ruimte. De Hololens is geen doorsnee virtual-realitybril, maar een revolutionaire augmented-realitybril die een nieuwe technologiegolf zal inhouden. Het projecteert hologrammen in de echte fysieke wereld en integreert de virtuele wereld met de echte wereld.

Workshops

Na het plenaire deel kunt u deelnemen aan zes praktijkgerichte workshops op het gebied van kabels en leidingen. Deze worden tweemaal aangeboden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de workshop van uw voorkeur kunt bijwonen.

Innovatieve onthulling

Aan het einde van de dag komen wij plenair bijeen en spreekt Peter Ros met drie gasten over welke knelpunten zij tegenkwamen bij innovatieve samenwerkingsinitiatieven, hoe zij dit hebben opgelost en wat zij volgende keer anders zouden doen. Algemeen Directeur Martin de Vaal neemt u tot slot mee in de productontwikkeling van PSMS voor 2017 en sluit zijn sessie en tevens de dag af met een innovatieve onthulling voor iedereen! Zorg dat u hierbij bent en meld u nu aan!

Toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.

Categorieën