Deelname aan NLdoet

Op 10 & 11 maart zijn er 9.515 klussen geklaard, door meer dan 350.000 vrijwilligers. Eén van die klussen hebben wij met ons hele team op ons genomen. Wederom zijn wij aan de slag gegaan in de stinzentuin Commelinhof in Maarssen. Dit keer samen met Eric Balemans, wethouder van de gemeente Stichtse Vecht.

“NLdoet is een fantastisch initiatief om als vrijwilliger ook de eigen gemeente Stichtse Vecht een stukje fraaier te maken. Daarom steekt ook het College van B&W niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Op vrijdag 10 maart heb ik samen met de enthousiaste en deskundige mensen van MOOR de stinzentuin in Maarssen aangepakt. Voor mij een geweldige ervaring om in de buitenlucht met deze vrijwilligers de klus te klaren!”

Nederland mooier maken

Martin de Vaal, Algemeen Directeur van PSMS, leverancier van o.a. het MOOR Platform®: “Afgelopen vrijdag hebben wij voor de derde keer op rij met het hele team geprobeerd om een klein stukje Nederland weer een beetje mooier te maken. Erg leuk om te zien dat de stinzentuin, mede dankzij onze hulp, enorm is uitgebreid en een stuk toegankelijker is geworden voor mindervalide mensen. Wij kijken er dan ook weer met veel voldoening op terug”.

Ook Minke Schroder, vrijwilliger bij de Commelinhof stelde het enorm op prijs dat wij weer kwamen helpen. “Wij waren zeer blij dat voor de derde keer de medewerkers van MOOR ons kwamen helpen. Wij zijn weer ’n stapje verder gekomen met de uitbreiding van de stinzentuin. Wat ons betreft zien wij jullie graag volgend jaar terug voor de volgende stap. Jullie zijn een fantastisch team, die van aanpakken houden en de klus willen klaren. Dank jullie wel voor jullie inzet en gezelligheid!”

Gezellig was het zeker! Bekijk hier de sfeerimpressie van deze geslaagde dag.

Categorieën