Deelname aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018 weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. En dat gaan wij voor de vierde keer op rij ook weer doen. Met heel ons team gaan wij aan de slag in de stinzentuin De Commelinhof in Maarssen.

Dankbaar werk

De Commelinhof draait volledig op vrijwilligers. Zij hebben grootse plannen om deze tuin verder uit te breiden en toegankelijk(er) te maken voor mindervalide mensen. Om dit, deels vaak zware, werk te kunnen realiseren zijn extra vrijwilligers nodig.

Martin de Vaal, Algemeen Directeur: “Met alles wat wij doen, willen wij een bijdrage leveren aan een veilige en leefbare openbare (vrije) ruimte. De NLdoet vrijwilligersactie ligt in het verlengde hiervan. Wij doen nu voor de vierde keer mee en het is bijzonder om te zien hoe de tuin groter en toegankelijker is geworden en hoe blij en dankbaar de mensen zijn met onze hulp. Daar doen wij het voor!”.

Meer weten over NLdoet of de klus die wij gaan klaren? Check NLdoet website of bekijk de sfeerimpressie van voorgaande jaren.

Categorieën