2 miljoenste MOOR melding onderstreept nut en noodzaak van regie op de kabels- en leidingenketen

Onlangs bereikte het MOOR Platform® een mijlpaal: de 2 miljoenste melding! Deze kwam binnen bij Gemeente Putten. De memorabele melding werd ook nog eens aangevraagd door een Puttenaar. Extra bijzonder dus. MOOR verwacht, met het oog op alle grote ruimtelijke opgaven, dat het aantal meldingen ook de komende jaren flink hoog zal blijven. Ook Arie Jansen, coördinator kabels en leidingen bij gemeente Putten heeft die verwachting.

Arie Jansen: “Met de komst van steeds meer zonnepanelen en elektrische auto’s zal het stroomnet op veel plaatsen verzwaard moeten worden. Bovendien zijn op veel plaatsen de waterleiding en gas aan vervanging toe. En dan zijn er nog de vele winkelpanden die getransformeerd worden naar woningen met als gevolg een grotere vraag naar glasvezel. De ondergrond ligt al behoorlijk vol en met iedere nieuwe aanvraag is het een uitdaging om een plek te vinden waar de leidingen kunnen liggen. Dan is het extra prettig dat we met het MOOR Platform® het overzicht kunnen bewaren, regie houden en de maatschappelijke kosten kunnen beheersen.”

Gemeente Putten werkt al meer dan 10 jaar naar tevredenheid met het MOOR Platform®. Arie: “De applicatie wordt met name door mij als coördinator Kabels en Leidingen gebruikt, maar daarnaast wordt er ook vaak advies gevraagd aan de collega’s van wegbeheer, de verkeerskundigen en boom-adviseurs. We zijn zeer over het programma te spreken. Het werkt eenvoudig en is zeer gebruiksvriendelijk. We ondervinden nagenoeg geen problemen met het systeem en als deze zich toch voordoen, dan is het fijn dat de medewerkers van MOOR goed bereikbaar zijn en het probleem meteen oplossen. Blijf dus vooral doorgaan met deze service”, besluit Arie.

Het ‘taartmoment’ met v.l.n.r. Henk Zeegers (Vitens), Rik van Lent (WoW Portaal), Arie Jansen (gemeente Putten) en Luuk Spijkers (MOOR Platform)

Wij zijn als leverancier van MOOR enorm blij met de samenwerking met gemeente Putten. De opgaven waar zij als gemeente voor staan zijn enorm. Het is dan ook cruciaal dat MOOR zich verder blijft ontwikkelen om gemeenten de optimale tool te blijven bieden voor het beheren en beheersen van de keten van kabels en leidingen. Dat is wat ons elke dag drijft!

Categorieën