Visma Roxit met applicaties MOORwerkt.nl en WoWportaal.nl aanwezig op Infratech

Van 17 t/m 20 januari 2023 vindt er weer een Infratech beurs plaats in Ahoy Rotterdam. Dit is dé beurs voor alles en iedereen op het gebied van infrastructuur. Het domein kabels en leidingen staat binnen de infra wereld in een toenemende belangstelling. De impact van de energie- en warmtetransitie begint voelbaar te worden. Steeds meer aanbieders van glasvezel melden zich aan en steden hebben grote ambities op het gebied van vergroening en ontstening om beter voorbereid te zijn op het nieuwe klimaat.

Daarbij moeten er ook nog bijna een miljoen huizen gebouwd worden terwijl ruimte, boven- én ondergronds, steeds schaarser wordt.

Om dit mogelijk te maken is goede samenwerking tussen wegbeheerders, netbeheerders en aannemers essentieel. Met de applicaties MOORwerkt.nl en WoWportaal.nl biedt Visma Roxit al jaren een totaaloplossing, waarmee de hele keten van kabels en leidingen ondersteund wordt vanaf de vroegste planafstemming tot en met de afhandeling van de graafwerkzaamheden zelf.

Op onze stand 5.102 in Hal 5 informeren wij u graag over de huidige en toekomstige mogelijkheden die onze platforms bieden en nemen we u graag mee in onze visie op het domein kabels en leidingen. Om de Infratech te bezoeken, kunt u zich (kosteloos) via deze link aanmelden.

Wij ontmoeten u graag op onze stand! 

Categorieën