Publieke kaart vernieuwd

Als onderdeel van MOOR versie 3.0 die eind 2015 live is gegaan, is ook de MOOR publieke kaart vernieuwd. Deze kaart geeft in één opslag een aantrekkelijk en actueel overzicht op welke plaatsen in Nederland werkzaamheden ten behoeve van netbeheerders worden verricht. Dat geldt voor alle gemeenten waar MOOR actief is. Inmiddels zijn dat er zo’n 200. 

Actueel overzicht meldingen en vergunningen

De vernieuwde digitale kaart is voor iedereen toegankelijk en geeft inzicht in alle actuele MOOR meldingen (gemelde werken/opbrekingen die gestart zijn of de komende dagen zullen starten) en verleende MOOR vergunningen/instemmingsbesluiten voor gepland werk door heel Nederland.

Ook is de onderliggende Google Maps kaartlaag vervangen door OpenStreetMap, met meer detail en  grotere nauwkeurigheid. Tevens is de werkelijke omvang (geografie) van de (aangekondigde) straatwerkzaamheden zichtbaar gemaakt, voor zover dit door de betreffende netbeheerders is aangeleverd.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om de kaart te integreren op gemeentelijke websites, eventueel ingezoomd op een specifiek (gemeentelijk) gebied.

Bekijk hier de vernieuwde publieke kaart.

Categorieën