Vakbeurs Openbare Ruimte nadert

Op 2 en 3 oktober staat de Vakbeurs Openbare Ruimte en ook dit jaar is MOOR weer te vinden. Deze beurs is hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Uiteraard is de beurs voor vele bezoekers ook een ontmoetingsmoment waar alle belanghebbende partijen zich laten zien. Kortom, een beurs om niet te missen.

Treffen wij u in onze stand 4.3.50, in hal 4?
Vergeet tijdens uw bezoek aan de beurs ook vooral niet om een bezoek te brengen aan onze stand. Deze vindt u in hal 4, standnummer 4.3.50. Onze accountmanagers Ruben Vlek en Rik van Lent ontvangen u graag om u over alle ins en outs van het MOOR Platform® te vertellen, kennis uit te wisselen over het optimaliseren van het kabels- en leidingenproces en uw vragen te beantwoorden!

NIEUW!  Facturatie-ondersteuning met MOOR
Op de stand kunt u zich ook laten informeren over de nieuwste innovaties van het MOOR Platform®, zoals bijvoorbeeld de nieuwe module MOOR Facturatie-Ondersteuning die wij in juli hebben gelanceerd en waarmee een aantal handmatige handelingen binnen het kabels-en leidingenproces verleden tijd zijn. Daardoor wordt het proces sneller, efficiënter en minder foutgevoelig.

Gratis bezoek
Genoeg redenen om langs te komen. U kunt zich hier registreren voor een gratis bezoek aan Vakbeurs Openbare Ruimte.

Categorieën