MOOR in een nieuw jasje op de Dag van de Openbare Ruimte

Ook dit jaar is MOOR aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte, die op 8 en 9 oktober zal plaatsvinden in de Expo Houten. Het is inmiddels de vijfde keer dat MOOR op de Dag van de Openbare Ruimte aanwezig is, maar deze keer belooft voor ons een speciale editie te worden!

MOOR in een nieuw jasje

MOOR zal op de Dag van de Openbare Ruimte namelijk een geheel vernieuwde huisstijl presenteren. We willen over deze vernieuwing nog niet teveel verklappen, maar kunnen wel zeggen dat de ‘vertrouwde’ kleur oranje ook in de nieuwe huisstijl terug komt.

Ook zal MOOR zich op de beurs presenteren met een nieuwe koers, waarbij het bestaande MOOR Platform wordt aangevuld met een aantal nieuwe diensten en innovaties.

Lezing Lindenzaal

geven wij samen met Arnoud Drevijn van Inzicht in Data een lezing over “Inzicht in de integrale vervangingsbehoefte van ondergrondse infrastructuren in de openbare ruimte”.

In deze presentatie laten wij zien wat de mogelijkheden en potentiële barrières zijn van het samenvoegen van vervangingsplannen. Daarnaast laten wij zien hoe de projectplannen op elkaar kunnen worden afgestemd en gepubliceerd, zodat ook andere partijen kunnen aanhaken. Ook presenteren wij de proef die voor dit najaar gepland staat, om in een aantal gemeenten te bewijzen dat deze werkwijze aantoonbare resultaten oplevert.

Deze lezing is op donderdag 9 oktober van 13.00-13.45 uur in de Lindenzaal.
Meer informatie vindt u hier.

Graag tot ziens op de Dag van de Openbare Ruimte

Kortom: genoeg redenen om langs te komen! MOOR is te vinden in hal 1, standnummer 1.309.
 U kunt zich hier gratis registeren voor de beurs en aanmelden voor onze lezing.

Wij kijken ernaar uit u op de Dag van de Openbare Ruimte te mogen begroeten!

Categorieën