Meld u nu aan voor de MOOR Gebruikersdag!

Over minder dan een maand is het zover: de MOOR Gebruikersdag. Een leerzame en interactieve dag voor bestaande en nieuwe MOOR gebruikers.

MOOR wil met deze dag de bezoekers inspireren om meer uit het MOOR Platform® te halen en uitdagen om samen met ons mee te denken over de toekomstige uitbreidingen en ontwikkelingen. Ook is er tijd en ruimte gemaakt voor het lanceren van een nieuwe manier van werken. Dit is de grootste lancering sinds de start van MOOR!

Programma

Onder leiding van de Commercieel Directeur van MOOR Ed Schravesande worden bezoekers geïnformeerd over trends en ontwikkelingen in de openbare ruimte en onze visie daarop. Ook wordt er vooruit gekeken naar de toekomst en een nieuwe manier van werken geïntroduceerd.

Sprekers en workshops

Managing Director bij Tele BS Hamid Majaiti vertelt op deze dag meer over pro-actieve regie in Nederland. Bira Thanabalasingam, Senior Consultant digital user experience bij Yellowtail, neemt ons in zijn verhaal mee hoe de optimale gebruikserservaring eruit ziet.

Daarnaast wordt een breed scala aan workshops aangeboden.

  • Raymond den Enting gaat dieper in op alle nieuwe mogelijkheden van het MOOR Platform® en biedt concrete handvatten om meer uit het MOOR Platform® te halen;
  • Henk van Milgen vergelijkt de resultaten van de op MOOR aangesloten gemeenten;
  • Hemmo ten Hoor behandelt de mogelijkheden om meer harmonisatie te realiseren;
  • Ruben Vlek bespreekt samen met Marcellino Anneda (gemeente Nijmegen) en Henk Groot (gemeente Nieuwkoop) wat de meerwaarde kan zijn van het MOOR Platform®;
  • Ed Schravesande maakt visueel hoe de kabels en leidingen keten er uitziet en waar dit door het MOOR Platform® wordt ondersteund.

Meer informatie over de MOOR Gebruikersdag, sprekers en workshops vindt u hier.

Graag tot ziens op maandag 9 november 2015!

Categorieën