Media Plaza toneel voor MOOR Congres

Donderdag 13 november 2014 is Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht het toneel voor het MOOR Congres. Het congres heeft tot doel om bewustwording te creëren voor de noodzaak van een proactieve regie en integrale aanpak van de ondergrondse infra en samenwerking te stimuleren tussen de verschillende partijen die werkzaam zijn in de openbare ruimte, zoals gemeenten, bedrijven en andere betrokkenen.

MOOR wil met het congres bezoekers inspireren en een appèl doen aan alle betrokkenen dat de toekomst van de ondergrondse infra nu begint. “Samen werken, aan de toekomst van nu” is dan ook niet voor niets het congresthema.

Programma

Het MOOR congres biedt bezoekers inspiratie en concrete handvatten om samen te werken aan een toekomstvaste openbare ruimte.

Onder leiding van trendwatcher en futuroloog 
Richard Lamb worden bezoekers geïnformeerd over trends en ontwikkelingen in de openbare ruimte en wordt er vooruit gekeken naar de toekomst. Daarnaast wordt een breed scala aan praktijkvoorbeelden geboden om goede en effectieve samenwerking vorm te geven.

Sneak preview van de sprekers

  • Wil Kovács van de gemeente Rotterdam geeft zijn visie op regie op de Rotterdamse ondergrond;
  • Huib Glerum van Oasen bespreekt het belang van tijdige afstemming van plannen over vervangingen;
  • Douwe Jonkers van de Structuurvisie Ondergrond (STRONG) van het Ministerie van I&M behandelt de structuurvisie ondergrond;
  • Wilfried Martens & Math Wijnen van Synfra geven een beeld van de succesvolle samenwerking binnen Synfra;
  • Michiel Wentholt van de gemeente Amsterdam vertelt over de praktijk van samenwerking tussen gemeenten, diensten en bedrijven binnen het coördinatiestelsel in Amsterdam.
  • Claes Groot bespreekt het opgang brengen van samenwerking en een aantal resultaten, zoals het convenant tussen Enexis, Brabant Water en de gemeente Tilburg.
  • Jef Daems van Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen (Agiv) komt vertellen over GIPOD.

Meer informatie over het MOOR Congres, de sprekers en nieuwe ontwikkelingen vindt u op moorcongres.nl. Graag tot ziens op 13 november 2014!

Categorieën