Gemeente Baarn zet volgende stap in optimalisatie kabels en leidingen proces

De gemeente Baarn maakt al geruime tijd gebruik van het MOOR Platform® voor de registratie van vergunningaanvragen en graafmeldingen. Ook de financiële afhandeling van leges en straatwerkvergoedingen lopen via dit programma. Het genereren van een factuur op basis van de financiële gegevens uit MOOR was echter tot nu toe nog handwerk. Dit maakte het proces kwetsbaar, foutgevoelig en er waren meerdere personen bij betrokken. Dit is vanaf nu verleden tijd!

Ingebruikname nieuwe functionaliteit

Sinds 1 mei maakt de gemeente Baarn, als eerste gemeente in Nederland, gebruik van de nieuwe MOOR functionaliteit Facturatie-Ondersteuning. Met deze nieuwe functie wordt er periodiek een bestand klaargezet in MOOR. Dit bestand kan direct worden aangeboden aan het financieel systeem Key2Financien, waarna er per debiteur een factuur gegenereerd wordt. Met deze oplossing bespaart de gemeente Baarn veel tijd en wordt het facturatieproces efficiënt ingericht.

Efficiënter en sneller facturatieproces

Rachida Lakhal, Applicatiebeheerder Key2Financien van de gemeente Baarn: “Binnen Baarn wilden we het gehele proces efficiënter inrichten. Startend bij het opmaken van de exportoverzichten in MOOR tot het facturatieproces vanuit Baarn. Met facturatieondersteuning is het opmaken van het exportoverzicht MOOR vereenvoudigd. Ook kan dit overzicht nu automatisch verwerkt worden door ons financiële systeem ‘Key2Financien’, waardoor het facturatieproces enorm versneld is. Als financieel applicatiebeheerder van Key2Financien ben ik erg tevreden met het gemak waarmee de inrichting van de facturatie-ondersteuning tot stand is gekomen.”

MOOR Facturatie-Ondersteuning is als module voor iedere MOOR-gemeente beschikbaar, onafhankelijk van welk financieel systeem er gebruik gemaakt wordt.

Interesse?

Neem contact op met MOOR via 088 – 23 44 700 of met je eigen accountmanager.

Categorieën