Alles op één plek voor Assen

“Alles op één plek” is het eerste wat Pascal van Someren zegt als je hem vraagt wat het MOOR Platform® voor de gemeente Assen betekent. Ja, de hoofdstad van Drenthe is sinds kort gestart met MOOR en natuurlijk willen we dat met gepaste trots laten weten.

Pascal heeft de opdracht gekregen om voor de gemeente Assen het proces rondom kabels & leidingen te optimaliseren. Daarbij is digitale ondersteuning onmisbaar en zelf een werkend systeem ontwikkelen was geen optie. Waarom zou je zelf iets willen maken dat er allang is? De inzet van MOOR bleek voor hem de enige juiste oplossing voor nu maar vooral ook voor de toekomst. Het gebruik van MOOR zorgt ervoor dat alle informatie over het proces van vergunningverlening en graafmelding voor kabels en leidingen centraal geregeld is.

Ook is het mooi dat naast graafmeldingen en vergunningen het mogelijk is om meerjarenplanning via MOOR Projectafstemming met externe organisaties te kunnen delen.

Hij laat weten dat MOOR gebruiksvriendelijk, helder van opzet is en veel tijdswinst oplevert. Fijn ook om te mogen horen dat het contact met de medewerkers van MOOR prettig is. “Hulpvaardig en deskundig. Je kan merken dat er goed is nagedacht over de applicatie” zegt Pascal. Dat zijn woorden die je als leverancier graag wilt horen!

Categorieën